WITRIN - Vasútmodell nyílvántartó





Vasútmodellezők között sajnos probléma, hogy nincs megfelelő nyílvántartás vagy csak hiányos illetve nem naprakész. Ennek egyik oka, hogy a legtöbben egy WORD vagy EXCEL dokumentumban tartják nyílván javaikat. Ugyan ez több mint a semmi de nem kielégítő megoldás és a használata is nehézkes.


A WITRIN egyik célja a nyivántartás - aminek adattartalma folyamatosan bővül/változik az igényeknek megfelelően. Egyik fő törekvés, hogy kezelése világos és egyszerű legyen. Természetesen az első lépések mindig nehezebbek .....

A másik cél, hogy a modellezők szeretik megmutatni a gyűjteményüket,hogy csodálják mások is. Erre pl. a Facebook is jó megodás - de a feltöltögetés  unalmas feladat - ráadásul csak rövid ideig  lesz fókuszban. A programba rögzített modellek egy közös "vitrin'-ben is megmutathatók - szabályozottan - másoknak. Ez a funkció segíthet a cserékben, eladásokban és a vásárlásokban is.

A program jelenleg Windows oprerációs rendszeren fut - ha majd szükséges lesz ez bővítésre kerül. A frissítések és javítások általában automatikusan történnek. Az esetleges hibákat, problémákat, igényeket stb.
a lenti E-MAIL címen lehet jelezni.

Töltsd le az WitrinSetup  file-t majd indítsd el. Akkor is ezt kell tenni ha a már telepített program nem indul el vagy hibaüzenettel leáll.

A program használatához ajánlott a következő kiegészítő telepítése :  Microsoft Edge Webview2

Az első belépéshez kérlek küldj egy e-mail-t a support@witrin.hu címre az alábbi tartalommal :

- választott bejelentkezési név
- Teljes név 
- Ország
- Irányítószám


Ha sikeresen lefutott a telepítő akkor az asztalon megjelenik egy 
új   ikon. A program használatához folymatos Internet kapcsolat szükséges.
További információkat a válszlevélben. Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

A program használata ingyenes és saját felelősségre történik. A programba felvett adatok tartalmáért a program készítője semmilyen felelősséget nem vállal.